Posao u Solfinsu

Vesti

3D CAD/CAM vesti kompanije Solfins: sajmovi, seminari, radionice, uspešne implementacije 3D tehnologija...

Solfins sajamska AKCIJA - SolidWorks licenca upola cene!

Povodom ovogodišnjeg Sajma tehnike u Beogradu, Solfins predstavlja posebnu ponudu za nabavku SolidWorks softverskih paketa...

Za kupovinu dve licence bilo kojih SolidWorks softvera, druga licenca dobija se sa 50% popusta!

 

 

 
SolidWorks softveri koje možete dobiti upola cene:

 
Detalji i uslovi akcije:

 • početak akcije 14. maj 2018. godine
 • trajanje akcije minimum do 31. maja 2018.
 • akcija važi do isteka predviđenih fondova koje je Solfins za ovu promociju obezbedio kod kompanije SolidWorks
 • popust od 50% važi za jeftiniju licencu (ako nije reč o dve iste)
 • akcija se ne može kombinovati sa drugim promocijama i popustima
 • izuzetak od akcije je kupovina dve licence SolidWorks Standard softera
 • akcija se ne važi za kompanije detektovane za pirateriju
 • akcija važi samo za komercijalne licence.
 

SolidWorks za fakultete i škole - Specijalne akcije u toku 2018. godine

Konkurencija na tržištu rada i integracija naprednih softverskih rešenja, čini da CAD profesionalci danas, pored dizajna i projektovanja, rade i simulacije, vizuelizaciju, uvode inovacije i aktivno učestvuju u komunikaciji na projektima. Zato je važno da obrazovne ustanove pripreme učenike i studente za savremene integrisane platforme.

O SolidWorks platformi za obrazovne institucije saznajte više i na SolidWorks portalu za škole i fakultete na linku ovde...

Solfins predstavlja SolidWorks in Academia

SolidWorks rešenje za obrazovne institucije pruža moćno, interaktivno i stimulativno okruženje za razumevanje, učenje i rad u uslovima koji će nove generacije profesionalaca čekati i na budućim poslovima.

SolidWorks uz licence obezbeđuje kompletan program:

 • softverski alati koje koriste lideri u industriji
 • plan rada - jednostavnija organizacija i praćenje procesa nastave
 • lekcije - pomoć u procesu nastave, učenja i korišćenja softvera...

SolidWorks program za obrazovne institucije prilagođen je za sve uloge:

 • nastavnici - dobijaju kompletan obrazovni alat, sa softverom i lekcijama
 • učenici - od osnovni škola do fakulteta (SolidWorks Student Edition)
 • istraživači - pristup najnovijim softverskim alatima (SolidWorks Research Edition)

SolidWorks in Academia paketi prilagođeni su za sve tipove obrazovnih institucija:

 • srednje škole
 • više škole
 • tehničke i stručne škole
 • fakulteti i univerziteti
 

Solfins predstavlja

Specijalna SolidWorks ponuda za SREDNJE ŠKOLE

AKCIJA sa najvećim popustima do sada traje tokom cele 2018. godine!

 

U toku cele 2018. godine Solfins predstavlja akciju za nabavku SolidWorks licenci pod neverovatno povoljnim uslovima:

 • 60 mrežnih licenci
 • kompletno opremanje škola svim neophodnim softverskim alatima, obrazovnim programima, učeničkim licencama koje će ih potpuno obučiti za izlazak na tržište rada
 • veliki popusti sa četiri puta manjim cenama nego ikad ranije!

 

 

Solfins Californication – SolidWorks World 2018 u Los Anđelesu (#SWW18)

ČLANAK U PRIPREMI

Solfins tim je i ove godine učestvovao u radu Konferencije SolidWorks World – najvećem događaju u svetu CAD, PDM, simulacionih softvera koji organizuje kompanija SolidWorks i okuplja SolidWorks partnere iz 80 zemalja.

Tokom četiri dana, od 4. do 7. februara 2018. godine, grad-domaćin je ponovo bio Los Anđeles u Kaliforniji, odnosno novi Kongresni centar koji ima kapacitet da ugosti preko 5.000 učesnika i više od 200 sesija u okviru događaja.

Pogledajte celu galeriju fotografija sa SWW18 na Solfins Fejsbuk stranici ili na Solfins Instagram nalogu...

 

Više hiljada SolidWorks fanova okupiralo je centar Los Anđelesa, a i danima kasnije gradom su se mogli videti učesnici događaja koji ponosno nose nove SolidWorks majice, od centra grada do Holivuda na severu i plaža Santa Monike na istoku.

SolidWorks partneri iz celog sveta slušali su predavanja, učestvovali u diskusijama i razmenjivali iskustva u vezi sa SolidWorks proizvodima, novitetima i planovima razvoja u budućnosti. Članovi Solfins delegacije imali su zanimljive razgovore sa kolegama iz Malezije, Brazila, Australije, Koreje, Meksika, Britanije, Nemačke, i naravno, iz SAD i Italije gde je sedište SolidWorks-a za Jugoistočnu Evropu i Mediteran.

Iz dana u dan održavale su se zajedničke opšte sesije sa prvim predstavljanjem noviteta koji se spremaju za novu verziju softvera – SolidWorks 2019 koja izlazi u oktobru, zatim specijalni događaji, stručna predavanja na različite teme u po 20 sala paralelno, i naravno, žurka i veče za dodelu nagrada najuspešnijim SolidWorks partnerima u svetu.

SWW18 doručak pred dug radni dan SWW18 dolazak na grandioznu opštu sesiju SWW18 dodela nagrada poslednje večeri

 

Više puta je istaknuto da upravo evropski region, kom pripada i Srbija, beleži rekordni rast distribucije SolidWorks softvera već nekoliko godina za redom, i jedini može da parira brzorastućim tržištima poput Jugoistočne Azije. Prema trendu, i tokom 2018. godine očekuje se dvocifren rast primene SolidWorks rešenja u industriji, kako u Evropi, tako i u Srbiji.

Partner paviljon 

Na sajamskoj izložbi partnera SolidWorks kompanije predstavljeni su sponzori i kompanije sa kojima SolidWorks tesno sarađuje na razvoju hardverskih i softverskih rešenja koja izvlače maksimum iz softverske platforme i olakšavaju rad inženjerima. 

Tako su svoje radne stanice i druga rešenja za 3D CAD i simulacije predstavile kompanije MicroSoft, Lenovo, Dell, HP i Boxx, i Solfins inženjeri iz IT i podrške imali su više zanimljivih konsultacija za izbor hardvera za naše klijente koji koriste SolidWorks za najzahtevnije računarske operacije kao što su razne simulacije za dizajn proizvoda i alata (Simulation, Flow Simulation, Plastics).

SolidCAM je bio jedan od glavnih sponzora događaja, gde je na svom štandu demonstrirao moć svojih CAM rešenja i iMachining tehnologije, i najavio SolidCAM World koji se ove godine održava od 28. do 30. maja u Tutlingenu u Nemačkoj.

3D štampa na Partner paviljonu

Veliki broj štandova Partner paviljona zauzele su kompanije iz sveta 3D štampe i Solfins tim je sa zadovoljstvom mogao da primeti da na srpskom tržištu i u okruženju nudimo veći deo onoga što je dostupno i industriji u SAD.

Bili su tu praktično svi brendovi sa kojima Solfins ima partnerstvo i saradnju - Markforged, 3D Systems, Sindoh FormLabs:

Novo u Solfinsu - Sindoh 3DWox 2X Prve isporuke novog Sindoh štampača u Srbiji

 

Među pratećim događajima ovogodišnjeg SolidWorks World-a bila je i premijera HP 3D štampača u boji koji u jednom uređaju objedinjuje kompletno postrojenje za 3D štampu i procesiranje industrijskih serija gotovih proizvoda.

Hit događaja bila je vest da će softversko rešenje za 3D štampu koje je razvio 3D Systems biti dostupno kao integrisani deo licence za sve SolidWorks korisnike na održavanju – 3DExpert.

Reč je o moćnom specijalizovanom alatu za dizajn i pripremu modela za aditivnu proizvodnju 3D štampom koje inženjeri mogu da koriste za optimizaciju dizajna, postavku noseće konstrukcije komada prilikom štampe, orjentaciju i pozicioniranje komada na platformi za štampu, raspoređivanje više komada na ploču prilikom serijske proizvodnje, itd.

Kratka rekapitulacija novosti iz SolidWorks-a:

 • paralelan razvoj SolidWorks desktop, online i hibridnih rešenja tako da svaki korisnik dobije ono što želi, bez primoravanja da odabere određeno rešenje, i bez "kazni" u vidu veće cene ukoliko ne želi da pređe na oblak/cloud verziju
 • ubrzana integracija SolidWorks rešenja sa 3DExperience platformom, kako za potrebe inženjera tako i za "outsource" dodatnih mogućnosti koje pružaju druga Dassault Systemes rešenja - PLM, Delmia, Simulia, itd.
 • puna pažnja za postojeće klijente uz neprekidno usavršavanje rešenja koja već imaju kako bi im rad bio još jednostavniji i efikasniji
 • 3DExperience Marketplace - platforma za razmenu upita i ponuda za usluge i proizvode
 • podizanje My.SolidWorks portala na novi nivo kako bi unapredio korisničko iskustvo i postao još moćnija platforma za razmenu iskustava ali i 3D modela, tutorijala, demoa...
 • dalje zaokruživanje palete softverskih alata prema potrebama savremenih razvojnih i proizvodnih procesa, uključujući CAM, aditivne tehnologije (3D štampa), reverzni inženjering, virtuelnu realnost - uz intezivnu saradnju sa partnerima specijalizovanim za ove oblasti kako bi se isporučio najviši mogući kvalitet...

Novi "featuri" za verziju SW 2019

Iako SolidWorks World nije primarno posvećen detaljima softvera koji su trenutno u završnoj fazi razvoja kako bi bili spremni za intezivna testiranja tokom proleća i leta, tj, za objavu na jesen sa novom verzijom softvera (SW 2019), prikazano je nekoliko trikova koji će biti dodati za sve nove, ali i postojeće klijente na održavanju: efikasnija komunikacija u ranoj fazi razvoja (skiciranja i komentari slobodnim pokretima putem ekrana na dodir), brzinsko rešavanje konflikta delova sastavnice promenom dimenzije samo na spornim tačkama, kreiranje i podešavanje trodimenzionalnih obrazaca šare površina u 3D iz osnovnog modela u svega par klikova (npr za orebrenje gumenog umetka drške alata)...

Nove feature možete pratiti na MySolidWorks portalu pod pojmovima: Save Assembly as Multi Body Part enhancements, Multi-Body Part Interference Checking, External Reference UI improvements, DeNoiser in SOLIDWORKS Visualize, 3D Texturize Body, Partial Chamfer / Fillet, Microsoft Surface Dial, Gesture Sketch Splines, Gesture Sketch Slots, 3D Markups, Virtual Reality (VR) Support...

Više o unapređenjima za verziju SolidWorks 2019 čitajte i na SolidWorks blogu:

Solfins Californication 

Naravno, budući da smo prešli pola sveta, iskoristili smo priliku i da se malo bolje upoznamo sa gradom i da posetimo „prijatelje pečalbare“ koji trenutno „rade“ u Los Anđelesu, konkretno, u legendarnoj dvorani Staples centar, u kojoj je trag ostavio i Vlade Divac, a ove sezone to čini Miloš Teodosić, i tek nekoliko dana i Bobi Marjanović, koje smo gledali uživo nakon drugog dana konferencije, u ponedeljak 6. februara, u pobedi protiv Dalas Maveriksa Dirka Novickog…

Venice + Santa Monica Beach LA Clippers - Dallas Maverics Venice, LA

Obišli smo i Holivud, Zapadni Holivud, Beverli Hils, i priobalne delove grada – Santa Moniku i Venice, poslednjih godina poznat i kao mesto gde živi Hank Moody (David Duchovny) iz serije Californication.

Za kraj Solfins razglednice sa ovogodišnjeg SolidWorks World insert iz prigodne pesme California Dreamin` i stihove: 

You know the preacher like the cold
He knows I'm gonna stay

California dreamin' 
On such a winter's day

Naredni, SolidWorks World 2019 biće održan 10-13. februara u Dalasu, Teksas, SAD.

Novi termini za SolidWorks Piping obuku!

Iskoristite jedinstvenu priliku da naučite specifičan modul u SolidWorks softveru namenjen za integrisano projektovanje cevovoda svih vrsta, to jest, celokupnih neophodnih podsistema u okviru kompleksnih projekata industrijskih postrojenja i drugih objekata.

Omogućite vašoj firmi da jednostavno i brzo generiše velike sisteme cevovoda/kanala - uz veliku preciznost detalja i svih neophodnih informacija za proračun troškova, kreiranje ponude i tačnih rokova! Učestvujte na još većim projektima kao projektant i izvođač!

 

 

Savladajte jedan od najefikasnijih modula u SolidWorks paleti softvera koji mašinskom projektovanju donosi neverovatnu lakoću i kompletnu inženjersku i vizuelnu integraciju sa svim pojedinačnim komponentama sistema.

Učite od sertifikovanih predavača, aplikativnih inženjera sa velikim iskustvom u projektovanju i radu sa SolidWorks softverom i svim njegovim modulima, i steknite Solfins sertifikat koji je prepoznat i priznat na našem tržištu koje ima sve veću potrebu za profesionalcima obučenim za rad sa naprednim softverskim rešenjima.

SolidWorks Piping modul omogućava:

 • projektovanje cevovoda svih vrsta spajanja: različite tehnike varenja, navoj, i druge veze
 • projektovanje krutih ili fleksibilnih kanala
 • automatizovano pozicioniranje potpore i kačenja za sve projektovane koridore
 • projektovanje alata - stolova za savijanje cevi u procesu pripreme za montažu
 • proračun dužina za sečenje svih cevi i kanala
 • automatsko rutiranje cevovoda/kanala kroz objekat koje može lako da se izmeni u skladu sa željama i potrebama konkretnog projekta (za specifične montaže, servisiranje, itd)
 • definisanje minimalnog radijusa savijanja kod sistema sa fleksibilnim kanalima
 • izvoz PCF fajlova za korišećenje u ISOGEN® softveru za cevovode
 • izvoz projekta alata - stolova za oblikovanje cevi/kanala za CNC savijačice
 • automatsko generisanje crteža cevi/kanala za proizvodnju - direktno iz 3D modela
 • uvoz logičkih konekcija koje obezbeđuju SolidWorks partneri za svoje proizvode
 • automatsko kreiranje BOM-a, lista za sečenje, stolova za savijanje i druge dokumentacije za proizvodnju
 • pristup CAD biblioteci za komponente cevovoda i kanala
 • dizajn specifičnih komponenti cevovoda/kanala pomoću RLM-a (Routing Library Manager wizard)...

SolidWorks Piping modul dostupan je u okviru SolidWorks Premium softverske licence.

Solfins 3D Kompanija, zvanični predstavnik SolidWorksa za Srbiju, u trening centru svoje 3D Akademije, organizuje trodnevnu SolidWorks Piping obuku koja je otvorena za sve zainteresovane pojedince - prednost imaju prvi koji se prijave (bez obzira da li su klijenti Solfinsa ili ne).

Termini za trodnevnu Piping obuku:

 • petak 26.01.2018. (od 9 do 17 časova)
 • sreda 31.01.2018. (od 9 do 17 časova)

NAPOMENA: Termin trećeg dana biće određen naknadno u dogovoru predavača i cele grupe.

Zbog primene visokih standarda kvaliteta obuke maksimalni broj polaznika po grupi je šest (6).

Više detalja o SolidWorks Piping obuci:

 • trajanje obuke je 24 časa (3 dana po 8 časova + pauze)
 • obuka je na srpskom jeziku
 • predavači su aplikativni inženjeri iz Solfinsa, sertifikovani od strane kompanije SolidWorks za držanje obuke u ovoj specifičnoj oblasti 
 • računari i softver su obezbeđeni od strane Solfinsa
 • obuka se odvija prema planu i programu koji je osmislio SolidWorks
 • fokus obuke je rad u samom softveru, na konkretnim primerima
 • literatura je fakultativna, na engleskom jeziku, i naručuju se iz inostranstva od samog SolidWorks-a. Cena originalne knjige je 30 EUR (međunarodna cena koja je ista svuda i Solfins je nudi polaznicima bez provizije).
 • po završetku obuke dobijate Solfins sertifikat (na srpskom jeziku) i naći ćete se na sajtu Solfinsa među polaznicima koji su pohađali obuku (vidi na linku)
 • detaljan program obuke možete da vidite na sajtu Solfinsa (na linku ovde).

 

Za cenu, sva dodatna pitanja i rezervaciju mesta za obuku, stojimo Vam na raspolaganju:

 • 0113692495
 • 0668554438

Solfins 3D CAD CAM 2017 Seminari i radionice - FOTO galerija

Tradicionalni godišnji Solfins 3D CAD CAM, najveći stručni događaj 3D industrije Srbije, održan je 18. i 19. oktobra 2017. godine u Hotelu M u Beogradu. 

 

Događaj je obuhvatio stručni seminar, finale 3D Lider nagrada sa prezentacijama 12 kompanija iz Srbije, stručne panele, zatim svečanu večeru sa proglašenjem pobednika 3D Lider takmičenja, a drugog dana i 14 stručnih radionica posvećenih SolidWorks softverskim rešenjima, 3DExperience platformi, SolidCAM iMachining tehnologiji za CNC obradu i 3D štampi i reverznom inženjeringu.

 

Sve je spremno za početak...

 

Spremi za doček gostiju Agenda oba dana i mapa dešavanja Putokazi za sve sale Gosti dolaze

 

Seminar o 3D tehnologijama sa 150 učesnika

 

Predstavljanje Solfins tima zaposlenih Srđan Živkov, zamenik direktora Solfinsa otvara Seminar Patrizia Fois specijalni gost ispred kompanije Dassault Systemes Solfins tim za podršku spreman da reaguje i na Seminaru
Preko 120 inženjera... preko 70 kompanija... uspešni proizvođači i biroi... investiraju u svoje znanje...

 

Druženje u pauzama, da ne kažemo "mingling"

 

Pauze su bile odlična prilika da se osveže stara poznanstva, partnerstva i prijateljstva... sa se nastave razgovori o svakodnevnom iskustvu rada u proizvodnji i industriji... da se usmere teme i interesovanja za naredne sesije i specijalizovane radionice... i naravno, da se obiđe Solfins Laboratorija za 3D štampu i reverzni inženjering...

 

Finale takmičenja 3D Lider 2017 - prezentacije kompanija

(kliknite na slike da pročitate studiju slučaja primene softvera u ovim firmama)

EI Opek, Niš Agromarket, Kragujevac Uniplast, Šabac Termometal, Ada
Telsonic Ultrasonic, Kać Sentronis, Niš ScolioControl, Novi Sad  Radijator inženjering, Kraljevo
Progres inženjering, Čačak Problasting, Aleksinac PolySeal, Trstenik Iritel, Beograd

 

Specijalizovani stručni paneli i radionice 2. dana

 

SolidWorks 2018 3DExperience SolidCAM iMachining 3D štampa i reverzni inženjering

 

Veliko finale 3D Lider nagrada

 

Nagrade za pobednike - plakete, 3D miševi, tablet, šolje, i specijalna rakija od kajsije sa Solfins tim bildinga u Junkovcu Nagrade za sve učesnike finala - poklon paket sa vaučerom sa 35% popusta na kupovinu bilo koje licence do kraja godine... Glasanje se odvijalo automatski pomoću bar kodova i Solfins aplikacije za prikaz toka glasanja na ekranu u realnom vremenu Gosti na svečanoj večeri mogli su pratiti ceo tok glasanja i konačne rezultate na velikom video-bimu na podijumu sale

 

Proglašenje pobednika takmičenja 3D Lider 2017

 

I konačni rezultati glasanja za
3D Lidera 2017!

Zajednička fotografija učesnika finala... Svečano proglašenje pobednika - Scolio Control iz Novog Sada Prva tri mesta: ScolioControl, Uniplast i Sentronis

 

I žurka je mogla da počne...

 

Pogledajte kratki video sa događaja

 

Zajednička fotografija za uspomenu na Solfins 3D CAD CAM 2017

 

 

Solfins AKCIJA - 90% popusta na 3D štampu vaših proizvoda!

U susret novom trendu generativno funkcionalnog pristupa razvoja proizvoda i pratećoj implementaciji tehnologija 3D štampe i integraciji sa softverskim rešenjima za razvoj proizvoda, Solfins 3D Kompanija predstavlja jedinstvenu sajamsku ponudu...

Tokom Sajma proizvodimo vaše proizvode u tri različite tehnologije štampe - Pošaljite nam 3D modele i Solfins fabrika će raditi 5 dana* za vas!

Uradili ste model prototipa? Imate ideju za razvoj novog proizvoda ili unapređenje postojećeg? Razvili ste 3D model? Iskoritite prednosti 3D štampe i priliku da vidite i osetite kako će izgledati vaš proizvod!

Proizvod ćemo odštampati po simboličnoj ceni od 10% realne vrednosti 3D štampe u jednoj od tri različite tehnologije koje će biti prikazane na štandu Solfinsa tokom Sajma tehnike od 15. do 19. maja u Beogradu.

Svoje 3D modele možete slati na mejl adresu info@solfins.com, a za sva dodatna pitanja pozovite nas na telefon 011 369 24 95.

*Ponuda važi tokom trajanja Sajma tehnike 2017 u Beogradu, na štandu Solfins 3D Kompanije u Hali 1, od 15. do 19. maja 2017.

Solfins AKCIJA - 90% popusta na 3D štampu vaših proizvoda!

U susret novom trendu generativno funkcionalnog pristupa razvoja proizvoda i pratećoj implementaciji tehnologija 3D štampe i integraciji sa softverskim rešenjima za razvoj proizvoda, Solfins 3D Kompanija predstavlja jedinstvenu sajamsku ponudu...

Tokom Sajma proizvodimo vaše proizvode u tri različite tehnologije štampe - Pošaljite nam 3D modele i Solfins fabrika će raditi 5 dana* za vas!

Uradili ste model prototipa? Imate ideju za razvoj novog proizvoda ili unapređenje postojećeg? Razvili ste 3D model? Iskoritite prednosti 3D štampe i priliku da vidite i osetite kako će izgledati vaš proizvod!

Proizvod ćemo odštampati po simboličnoj ceni od 10% realne vrednosti 3D štampe u jednoj od tri različite tehnologije koje će biti prikazane na štandu Solfinsa tokom Sajma tehnike od 15. do 19. maja u Beogradu.

Svoje 3D modele možete slati na mejl adresu info@solfins.com, a za sva dodatna pitanja pozovite nas na telefon 011 369 24 95.

*Ponuda važi tokom trajanja Sajma tehnike 2017 u Beogradu, na štandu Solfins 3D Kompanije u Hali 1, od 15. do 19. maja 2017.

Solfins na Sajmu tehnike 2017 u Beogradu predstavlja tri ekskluzive

Solfins 3D Kompanija tradicionalno će učestvovati i na 61. Sajmu tehnike koji se održava od 15. do 19. maja na Beogradskom sajmu, i to čak sa tri ekskluzivna rešenja!

 

 

U domenu softverskih rešenja posetiocima sajma predstavićemo revolucionarnu 3DExperience softversku platformu kompanije Dassault Systemes koja objedinjuje SolidWorks i Catia softverska rešenja sa preko 20 specijalizovanih softverskih alata za razvoj i proizvodnju, i upravljanje procesima i projektima kroz PDM i PLM rešenja.

Najveća ekskluziva ove godine na štandu Solfinsa biće najprecizniji 3D štampač na Balkanu - ProJet 2500 kompanije 3D Systems. Posetioci će uživo moći da vide ceo proces 3D štampe na ovom štampaču i gotove komade izrađene u multi-džet tehnologiji 3D štampe.

Pored toga, Solfins će u domenu 3D štampe predstaviti čak četiri različite tehnologije 3D štampe i aditivne proizvodnje, od čega tri vrste 3D štampe plastike i - 3D štampu metala!

------------------

Sajamska AKCIJE na Sajmu tehnike:

 • Kupcima softvera tokom sajma Solfins je obezbedio i veliko iznenađenje - 3D štampač na poklon! Pozovite prodaju >>

 • Štampa vaših 3D modela na sajmu sa 90% popusta! Saznajte više >>

 • 1+1 Solidworks = 3! Kupci bilo koja dva SolidWorks softvera do kraja maja, mogu da se opredele i da dobiju i treću licencu - besplatno! Za više o uslovima ove ponude kontaktirajte nas na telefon 0113692495 ili mejl prodaja@solfins.com

-------------------

Zainteresovani za CNC obradu imaće priliku da vide SolidCAM iMachining tehnologiju za optimizaciju CNC mašina koje donosi značajno ubrzanje ciklusa obrade i drastične uštede materijala i alata.

Solfins vas čeka na centralnom platou u Hali 1 gde ćete imati priliku da se upoznate sa našom kompletnom ponudom - od softverskih rešenja za inženjering, proizvodnju i upravljanje procesima do 3D štampe i skeniranja.

Solfins predavanje o 3D štampi metala

Tokom Sajma tehnike Solfins za domaće tržište organizuje i ekskluzivno predavanje o 3D štampi metala.

 

 

Predavanje će održati naš gost iz Italije, Alessandro Festa, direktor prodaje u 3DZ, najveće kompanije distributera 3D štampača u Evropi, zastupnika najvećih brendova 3D štampe kao što su HP i 3D Systems.

Predavanje će se održati u Svečanoj sali Beogradskog sajma (u upravnoj zgradi kod glavnog ulaza na Sajam) u sredu, 17. maja 2017. godine u 10 časova.

Više o predavanju i PRIJAVE ZA PREDAVANJE o 3D štampi metala saznajte na linku ovde.

Solfins na Sajmu tehnike 2017 u Beogradu predstavlja tri ekskluzive

Solfins 3D Kompanija tradicionalno će učestvovati i na 61. Sajmu tehnike koji se održava od 15. do 19. maja na Beogradskom sajmu, i to čak sa tri ekskluzivna rešenja!

 

 

U domenu softverskih rešenja posetiocima sajma predstavićemo revolucionarnu 3DExperience softversku platformu kompanije Dassault Systemes koja objedinjuje SolidWorks i Catia softverska rešenja sa preko 20 specijalizovanih softverskih alata za razvoj i proizvodnju, i upravljanje procesima i projektima kroz PDM i PLM rešenja.

Najveća ekskluziva ove godine na štandu Solfinsa biće najprecizniji 3D štampač na Balkanu - ProJet 2500 kompanije 3D Systems. Posetioci će uživo moći da vide ceo proces 3D štampe na ovom štampaču i gotove komade izrađene u multi-džet tehnologiji 3D štampe.

Pored toga, Solfins će u domenu 3D štampe predstaviti čak četiri različite tehnologije 3D štampe i aditivne proizvodnje, od čega tri vrste 3D štampe plastike i - 3D štampu metala!

------------------

Sajamska AKCIJE na Sajmu tehnike:

 • Kupcima softvera tokom sajma Solfins je obezbedio i veliko iznenađenje - 3D štampač na poklon! Pozovite prodaju >>

 • Štampa vaših 3D modela na sajmu sa 90% popusta! Saznajte više >>

 • 1+1 Solidworks = 3! Kupci bilo koja dva SolidWorks softvera do kraja maja, mogu da se opredele i da dobiju i treću licencu - besplatno! Za više o uslovima ove ponude kontaktirajte nas na telefon 0113692495 ili mejl prodaja@solfins.com

-------------------

Zainteresovani za CNC obradu imaće priliku da vide SolidCAM iMachining tehnologiju za optimizaciju CNC mašina koje donosi značajno ubrzanje ciklusa obrade i drastične uštede materijala i alata.

Solfins vas čeka na centralnom platou u Hali 1 gde ćete imati priliku da se upoznate sa našom kompletnom ponudom - od softverskih rešenja za inženjering, proizvodnju i upravljanje procesima do 3D štampe i skeniranja.

Solfins predavanje o 3D štampi metala

Tokom Sajma tehnike Solfins za domaće tržište organizuje i ekskluzivno predavanje o 3D štampi metala.

 

 

Predavanje će održati naš gost iz Italije, Alessandro Festa, direktor prodaje u 3DZ, najveće kompanije distributera 3D štampača u Evropi, zastupnika najvećih brendova 3D štampe kao što su HP i 3D Systems.

Predavanje će se održati u Svečanoj sali Beogradskog sajma (u upravnoj zgradi kod glavnog ulaza na Sajam) u sredu, 17. maja 2017. godine u 10 časova.

Više o predavanju i PRIJAVE ZA PREDAVANJE o 3D štampi metala saznajte na linku ovde.

Solfins druženje u Junkovcu (april 2017)

U subotu, 8. aprila 2017. godine, Solfins 3D Kompanija samostalno je organizovala svojevrsni originalni "team building" u porodičnoj kući Radovanovića i zavičajnom muzeju u Junkovcu, nedaleko od Velikih Crljena i Stepojevca na Ibarskoj magistrali.

 

 

Druženje je održano u ambijentu koji čine šumadijski bregoviti pejzaž, prostrano dvorište sa nekoliko objekata iz različitih perioda srpske seoske arhitekture, izložbena postavka, umetničke fotografije, biblioteka, velika sala sa tinjajućom vatrom u kaminu-ognjištu, brojni ukrasni, nekada upotrebni, predmeti koji su činili svakodnevicu života u proteklim decenijama ali i vekovima - burad i kace, drvena korita i naćve, kantari i tegovi, alatke i oruđa, stari nameštaj i ćilimi...

 

 

Celodnevno druženje zaposlenih i njihovih porodica nije pokvarilo ni nešto lošije vreme u prvom delu dana. Odrasli su imali priliku da popiju domaću prepečenicu i kasijevaču "Junkovčanku" ali i da odigraju nekoliko mečeva odbojke i boćanja. 

 

 

Deca su testirala izdržljivost tramboline pod višesatnim opterećenjem sinhronih i asinhronih sila, a svi zajedno smo energiju crpeli iz jagnjetine sa ražnja, izuzetnih domaćih predjela, peciva i salata, i naravno, dezerta u vidu sitnih kolača.

Opšti utisak je takav da već od prvog narednog radnog dana razmatramo mogućnost preseljenja biroa za projektovanje, kancelarije za podršku, Solfins 3D Akademije i Laboratorije za 3D štampu - u Junkovac! 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.