Posao u Solfinsu

SolidWorks Visualize

SolidWorks Visualize je softver za foto-realistični rendering sa moćnim opcijama koje mogu biti od koristi svima onima koji imaju potrebu da kreiraju profesionalne slike, animacije i drugi 3D sadržaj na najlakši i najbrži mogući način u bilo kojim oblastima - mašinstvo, arhitektura, dizajn proizvoda...

SolidWorks Visualize

solidworks_visualize

 

Besplatni wallpaperi 

 

Besplatan kalendar 

 

 

 

 

Pomozi svojoj prodaji i marketingu!

Predstavi svoje proizvode na najbolji način!

 

SolidWorks Visualize je softver za foto-realistični rendering sa moćnim opcijama koje mogu biti od koristi svima onima koji imaju potrebu da kreiraju profesionalne slike, animacije i drugi 3D sadržaj na najlakši i najbrži mogući način u bilo kojim oblastima - mašinstvo, arhitektura, dizajn proizvoda...

Slike izrađene uz pomoć SolidWorks Visualize softvera izgledaju foto-realno, a za njihovu kreaciju nije potrebno utrošiti mnogo truda i vremena.

Napravi sinergiju SW Visuelize uz SW Composer!

 

Sada možete kreirati živopisne filmove i slike za potrebe štampanog i web sadržaja ili interaktivnih iskustava. Možete prezentovati vaše proizvode u različitim scenarijima, pod različitim osvetljenjima i umetničkim filterima i jednostavno dobiti povratne informacije od ostalih timova i potencijalnih klijenata. 

Direktno je povezan sa SolidWorks 3D CAD softverom, ali radi kao nezavisna aplikacija koja može da vizualizuje 3D modele iz svih 3D CAD softvera. Dostupan je u dva paketa:

  • Standard
  • Professional.

 

Za više informacija pogledajte SolidWorks Visualize video:

 

 

 

Pogledajte SolidWorks Visualize galeriju fotografija:

 

 

SAZNAJ VIŠE O SW VISUELIZE SOFTVERU:

NAPOMENA: Kako bi bio osiguran nesmetan i komforan rad karakterističan za SolidWorks platformu, Visualize softver ima posebne zahteve kada je reč o hardverskim komponentama.

Saznaj više >>

   
 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.