Posao u Solfinsu

SolidWorks Inspection

Specijalizovani softver koji predstavlja nadgradnju SolidWorks softveru za izradu dokumentacije za kontrolu kvaliteta, na bazi postojećeg 3D CAD, PDF ili TIFF crteža. Kontrola kvaliteta,

SolidWorks Inspection - kontrola kvaliteta (metrologija)

477_inspection_solfins.png

solidworks_inspection

 Izveštaji su gotovi za nekoliko minuta! (VIDEO)

477_220x124px_solidworks_inspection_011.jpg

Problemi sa kvalitetom?

Napravi plan kontrole, izvrši merenje, evidentiraj, obradi i donesi pravu odluku!

Solidworks Inspection je takozvani FAI - First Article Inspection - odnosno softver za finalnu i faznu kontrolnu dokumentaciju i izveštaje (FAI, PPAP, AS9102), koji u znatnoj meri smanjuje vreme kontrole i pripreme dokumentacije ali sto je još bitnije - u duhu SolidWorks proizvoda - jednostavan je za upotrebu.​

 

 

Nabavi SolidWorks Inspection i sredi proizvodne procese!

 

Dostupan je u dva nivoa: kao Standard i Professional nivo mogućnosti. Oba nivoa dolaze kao samostalna aplikacija i kao dodatak na Solidworks 3D CAD.

Možete koristiti softver kako sa izvornom SolidWorks dokumentacijom tako i sa PDF i TIFF dokumentima visoke rezolucije, koristeći automatsko markiranje i napredan OCR.

Za kompanije koji imaju merne mašine professional nivo ima mogućnost direktnog unosa sa merne mašine ili digitalnog pomičnog merila sa DATA izlazom.

Pogledajte video na temu Solidworks Inspection-a koji predstavlja mogućnosti softvera:

 

           

 

SolidWorks Inspection je dostupan i kao nadogradnja SolidWorks softvera (tzv. add in) koji omogućava korisnicima da pripreme dokumentaciju na izvornom SolidWorks tehničkom crtežu.

Pogledajte kako to izgleda:

 

             

 

Takođe, u našoj arhivi webinara možete pogledati snimak webinara koji predstavlja Solidworks Inspection softver na srpskom jeziku.

 

 

 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.