Posao u Solfinsu

Vesti

3D CAD/CAM vesti kompanije Solfins: sajmovi, seminari, radionice, uspešne implementacije 3D tehnologija...

SolidWorks World skup 2016 - Solfins u Dalasu

 

SolidWorks World - jedan od najvećih skupova 3D CAD korisnika na svetu po osamnaesti put održao se od 31. januara do 3. februara u Dalasu (Teksas), okupio je više od 5000 inženjera sa svih strana sveta.

To je već veoma dobro prepoznatljivo mesto na kom se susreću najsjajniji inženjeri, dizajneri i mozgovi industrije kako bi se znanje o najskorijim inovativnim tehnologijama proširilo dalje i inspirisalo buduće generacije stručnjaka. Skup svake godine dobija na popularnosti upravo zbog svog edukacijskog, inovativnog, kreativnog, ali i revolucionarnog potencijala.

Agendu čini više od 200 tehničkih treninga i participacionih sesija što ovaj događaj čini jedinstvenim u inženjerskom svetu, među prezenterima izdvajaju se mnoge poznate ličnosti u inženjerskom, naučnom i poslovnom svetu.

Organizatori obećavaju učesnicima pomeranje granica dizajna proizvoda i inovacije u najkreativnijim smerovima. 

Kao i svake godine, deo Solfins tima prisustvuje skupu sa ciljem da usavrši svoja znanja i omogući svojim klijentima prvoklasnu podršku, obuku i konsultantske usluge za implementaciju softverskih rešenja u različitim industrijama. Na ovaj način Solfins godinama unazad omogućava stručnjacima iz Srbije da idu u korak sa vremenom i trendovima u svetu 3D CAD-a.

Za one kojima je Dalas daleko, možete pratiti prenos uživo OVDE >>

       

                                                          Malo atmosfere...                                                                                       Solfins na licu mesta

  

 

 

 

 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.