Posao u Solfinsu

Vesti

3D CAD/CAM vesti kompanije Solfins: sajmovi, seminari, radionice, uspešne implementacije 3D tehnologija...

Solfins prenosi utiske sa SolidWorks World skupa u Feniksu

 

SolidWorks World - jedan od najvećih skupova 3D CAD korisnika na svetu održan je od 8. do 11. februara u Feniksu (Arizona, SAD). Ove godine broj posetilaca je već prvog dana prešao 6000.

I u 2015-oj, deo Solfins tima prisustvovao je skupu sa ciljem da usavrši svoja znanja i omogući svojim klijentima prvoklasnu podršku, obuku i konsultantske usluge za implementaciju softverskih rešenja u različitim industrijama. Na ovaj način Solfins godinama unazad omogućava stručnjacima iz Srbije da idu u korak sa vremenom i trendovima u svetu 3D CAD-a.

Jedan od najiščekivanijih događaja na svakom SolidWorld-u je kratka prezentacija sledeće verzije SoldWorks-a, tačnije prezentacija njegovih najistaknutijih novih funkcija, a najavljeni su i kompletno novi proizvodi poput aplikacije SolidWorks Industrial Design bazirane na cloud tehnologiji koja će omogućiti dizajnerima da sarađuju u svim fazama kompleksnih projekata bez obzira na lokaciju.

Pored toga, najavljeno je i lansiranje SolidWorks Model Based Definition (MBD) rešenja uz pomoć kog inženjeri mogu generisati jedan glavni dokument sa svim informacijama o proizvodu  i proizvodnom procesu uz usklađenost sa svim propisima i standardima, bez potrebe 2D inženjerskih crteža.

Ovi proizvodi će uskoro biti dostupni sadašnjim i budućim klijentima kompanije Solfins, zbog toga je potrebno da redovno pratite naš vebsajt i blog.

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.