Posao u Solfinsu

Klijenti

Sloboda, Čačak

Izazov

Kompleksni proizvodni program, koji obuhvata više disciplina i još kompleksnija tehnologija izrade, zahtevali su rešenje koje je prihvatljivo velikom broju sektora i dovoljno primenljivo i jednostavno da može da se koristi kako u razvoju municije, mašina i opreme za proizvodnju, tako i pri i konstrukciji alata za livenje plastike, deformaciju lima, pomoćnih pribora i pisanju tehnoloških postupaka sa programiranjem najsavremenijih višeosnih CNC glodalica, strugova i multifunkcionalnih mašina.

Sloboda cacak -  implementacija SolidWorks Enterprise PDM sistema

Rešenje

Najnoviji zahtevi kod projekata transfera tehnologija za inostrane kupce, ali i problematika razvoja dokumentacije za sopstvenu proizvodnju, nametnula je potrebu za rešenjem koje će omogućiti timski rad, praćenje izmena i sistem za definisanje procedura za proveru, odobravanje i odlučivanje. SolidWorks Enterprise PDM i Solfins nametnuli su se kao logičan izbor, s obzirom na dugogodišnju saradnju i iskusan tim koji je u mogućnosti da sprovede ovako kompleksnu implementaciju.

Firma Solfins implementirala je u Slobodi softverske pakete SolidWorks i SolidCAM, a implementacija SolidWorks Enterprise PDM sistema i povezivanje sa ERP sistemom za praćenje proizvodnje je u toku. Ključno je napomenuti da se Sloboda odlučila da implementaciju ovako kompleksnog sistema poveri konsultantima iz Srbije, jer ovakav izbor pruža maksimalnu motivaciju za obe strane da se posao uradi na najbolji mogući način.

www.sloboda.co.rs


 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.