Posao u Solfinsu

Klijenti

Sigit, Kragujevac

Fabrika betona

 

mašine

 

 

Industrija: Proizvodnja plastičnih i gumenih delova u autoindustriji....

 

Izazov: Napraviti rešenje koje će biti u mogućnosti da čita, otvara i edituje fajlove raznih naručilaca za potrebe razvoja proizvoda, izrade alata i same proizvodnje.

 

Rešenje: Odabrano je opremanje projektnog biroa SolidWorks paketima, odnosno prihvatanje Solfins ponude zbog najpovoljnijeg odnosa cene i funkcionalnosti.

S obzirom da je reč o autoindustriji gde proizvodi imaju izrazito zahtevnu površinsku geometriju, u radu je bila važna i kontinuirana Solfins tehnička podrška radi rešavanja ekstremnijih slučajeva.

Pored toga, implementirano je i SolidCAM rešenje zbog primene iMachining tehnologije koja značajno ubrzava izradu alata za livenje i obradu kontrolnika.

 

Efekti: Tako SolidWorks ima značajnu ulogu u izradi 3D modela, kontrolnika, mašina, pa i u mašiniranju za CNC glodalicu.

 

O korisniku:

SIGIT je osnovan 2011. godine kao deo italijanske Sigit grupe za razvoj i proizvodnju plastičnih proizvoda u autoindustriji. Pored inicijalnih mašina, brizgaljki i presa, pokrenuta je i proizvodnja mašina i radionica za izradu kontrolnika za delove u autoindustriji.. 

 

 

SolidWorks u projektnom birou... 

Kontrolnik Kontrolnik sa odgovarajućim proizvedenim komadom

 

 
 
 

 

 


 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.