Posao u Solfinsu

Sajmovi

Bili smo na Sajmu tehnike, držali predavanja, privukli mnogo posetilaca i - osvojili nagradu!

 

Kompanija Solfins je na ovogodišnjem Sajmu tehnike premijerno, na jednom mestu predstavila sve svoje proizvode i usluge - od softverskih rešenja SolidWorks, Catia, SolidCAM i 3D štampe i reverznog inženejringa, do 3D akademije - jedini program za obrazovanje kadrova sa velikim izborom kurseva (SolidWorks, Catia, projektovanje alata i kalupa, mehatronika, programiranje CNC mašina...).

Posetioci su imali priliku da na jednom mestu dobiju informacije svemu što oh zanima vezano za pomenute oblasti ili prisustvuju svakodnevnom bogatom programu predavanja, demonstracijama revolucionarnim iMachining tehnologije na Hurco mašinama, demonstracijama 3D skenera i štampe,...

Predavanja su pokrila široki spektar oblasti kao što su: softver za livenje plastike, rešenja za alatničare, izrada servisnih uputstava i kataloga rezervnih delova, primena simulacija na realnim projektima u industriji,  5-osna CAM obrada, primena 3D štampe u različitim industrijama…, pa je svako našao po nešto što ga zanima.

Organizatori Sajma tehnike dodelile su nagradu "Korak u budućnost" projektu realizovanom od strane kompanije Solfins i Miva Engineering - uređaj koji služi za automatsko pritezanje navoja na cevima za bušenje nafte.

Atmosferu sa Sajma prenosimo vam putem fotografija u galeriji.

 

 

Solfins na beogradskom Sajmu tehnike od 12 - 16.05.2014

464_solfins_tim.jpgFirma "Solfins"  tradicionalno učestvuje na  Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća. Ova manifestacija 58. put se održava od 12. do 16. maja 2014. godine na beogradskom sajmu. "Solfins" na sajmu predstavlja  kompletno softversko rešenje za projektovanje proizvoda i tehnologija i programiranje CNC mašina.

"Solfins" će predstaviti paletu svojih softverskih rešenja: SolidWorks 3D CAD, SolidCAM, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulation, 3Dvia, ElecWorks, Lantek, SolidWorks Plastics, Logopress, Lantek, SolidWorks Electrical, Altium...

Solfinsov tim je pomogao mnogobrojnim srpskim firmama da unaprede procese razvoja proizvodnje i tehnologije. Na sajmu se možete upoznati sa projektima koje je ova firma udradila za klijente u zemlji, ali i širom sveta. "Solfins" se nalazi na istom mestu kao i prošle godine: Hala I, štand 1106.

 

 

 

 

Solfins na međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme - Partner 2013

 

 

Firma Solfins predstavlja svoja rešenja na međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme - Partner 2013. Posetite nas u hali 4 beogradskog sajma, kako bi smo vam predstavili primenu SolidWorks 3D CAD softvera, ali i ostalih rešenja kompanije Solfins u vojnoj industriji u Srbiji i u svetu.

Pored do sada već predstavljenih softverskih rešenja za projektovanje proizvoda i tehnologije, simulacije, i programiranje CNC mašina (SolidWorks 3D CAD, SolidCAM, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulation, 3Dvia, ElecWorks, Lantek, SolidWorks Plastics, Logopress, Lantek), biće predstavljeni i novi paketi: SolidWorks Electrical (rešenje za elektro-šemiranje, koje jednostavno kreira jednopolne, višepolne šeme, blok dijagrame i izlazne izveštaje) i Altium (rešenje koje objedinjuje sve faze u razvoju elektronskih proizvoda: izrada koncepta, šemiranje, štampane ploče (PCB design), programabilna logika, FPGA, CAM...).

Solfinsov tim je pomogao mnogobrojnim srpskim firmama da unaprede procese razvoja proizvodnje i tehnologije. Na sajmu se možete upoznati sa projektima koje je ova firma udradila za klijente u zemlji, ali i širom sveta. 

 

Solfins na Sajmu tehnike predstavlja softversko rešenje za projektovanje proizvoda i tehnologija i programiranje CNC mašina

259_slika_sajam.jpgFirma "Solfins"  tradicionalno učestvuje na  Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća. Ova manifestacija 57. put se održava od 13. do 17. maja 2013. godine na Beogradskom sajmu. "Solfins" na sajmu predstavlja  kompletno softversko rešenje za projektovanje proizvoda i tehnologija i programiranje CNC mašina.

Pored do sada već predstavljenih softverskih rešenja (SolidWorks 3D CAD, SolidCAM, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulation, 3Dvia, ElecWorks, Lantek, SolidWorks Plastics, Logopress, Lantek), biće predstavljeni i novi paketi: SolidWorks Electrical (rešenje za elektro-šemiranje, koje jednostavno kreira jednopolne, višepolne šeme, blok dijagrame i izlazne izveštaje) i Altium (rešenje koje objedinjuje sve faze u razvoju elektronskih proizvoda: izrada koncepta, šemiranje, štampane ploče (PCB design), programabilna logika, FPGA, CAM...).

Solfinsov tim je pomogao mnogobrojnim srpskim firmama da unaprede procese razvoja proizvodnje i tehnologije. Na sajmu se možete upoznati sa projektima koje je ova firma udradila za klijente u zemlji, ali i širom sveta. "Solfins" se nalazi na istom mestu kao i prošle godine: Hala I, štand 1106.

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.