Posao u Solfinsu

Softverska rešenja

Kompanija Solfins nudi jedinstvena 2D i 3D CAD/CAM rešenja, kao i rešenja za proračune i simulacije, upravljanje dokumentacijom, elektro-šemiranje, kreiranje tehničkih publikacija, upravljanje CNC mašinama... Sva naša rešenja rade zajedno, koristeći iste izvorne informacije, tako da se svaka izmena automatski ažurira u svim segmentima i nivoima.

Razvoj softvera i integracija

 • S-Sistem

  S-Sistem

  Da li pratite proizvodnju i nabavku delova koje konstruišete? Šta je sa kvalitetom? Imate li problema sa servisom? 
 • S-MRP

  S-MRP

  Nemate kompletnu proizvodnu (tehnološku) sastavnicu? Nemate podatke koji su vam potrebni za računanje cene (normativi materijala, rada i angažovanih sredstava)? Imate sve to ali nemate ažurne informacije između razvoja, tehnologije, proizvodnje i nabavke!
 • S-Mfg Print & Pack

  S-Mfg Print & Pack

  Koliko vam treba da pripremite kompletnu dokumentaciju (tehničku, tehnološku i upravljačku) potrebnu za proizvodnju kompletnog proizvoda, mašine ili isporuku projekta?
 • S-Print&Merge

  S-Print&Merge

  Jednostavna aplikacija za automatizovanu štampu. Isplati se već posle prve nedelje korišćenja!
 • S-Bar Code

  S-Bar Code

  Praćenje je lakše ako se automatizuje, Solfins tim je razvio rešenje za generisanje bar-kodova na crtežima.
 • S-QMS

  S-QMS

  Upravljajte kvalitetom vaših proizvoda. Za kontrolu kvaliteta je bitno planirati, uraditi po planu, proveriti urađeno i delovati u skladu sa tim...
 • S-Servis

  S-Servis

  Servisni internet portal za vaše klijente ali i internu upotrebu. Uputstva i katalozi rezervnih delova sa prodavnicom za poručivanje.
 • S-Paperless

  S-Paperless

  Softversko rešenje pomoću koga se realizuje poslovanje bez papirne dokumentacije i bez tehničkih crteža. Budite brži! Eliminišite greške!
 • S-RN

  S-RN

  Da li ste došli u situaciju da za svaki radni nalog morate da menjate specifikaciju, zbog (ne)dostupnosti materijala, zbog opterećenosti vaše proizvodnje i promenljivih zahteva kupaca? Kako preživeti haos u kome se svi nalazimo? Pogledajte kako Solfins rešava problematiku rada sa radnim nalozima!

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.