Posao u Solfinsu

Obuka

Zašto vam je potrebna obuka?

SolidWorks, Catia, Enovia i drugi kursevi vezani za softverska rešenja kompanije Dassault Sytemes, kao i SolidCAM kursevi se fokusiraju na ispravan pristup projektovanju i fundamentalne veštine koje garantuju uspešan i produktivan rad sa softverom. Obukom u kompaniji Solfins stičete mogućnost da lakše pronađete posao ili ojačate svoje pozicije u kompaniji u kojoj već radite. 

Standardni kursevi za obuku

Kompanija Solfins izvodi obuku po planu i programu kreiranom od strane kompanija Dassault Systemes i SolidCAM, ali koristi i svoje višegodišnje projektantsko iskustvo u radu sa velikim firmama iz Zapadne Evrope i Severne Amerike i na obukama daje sugestije za najbolju primenu softvera u vašoj industriji. Pored standardnih kurseva za obuku, kompanija Solfins može prema vašim zahtevima i nivou znanja da prilagodi kurs ili pruži konsultantske usluge za najispravniju upotrebu softvera. 

Pročitaj više >>

Solfinsov centar za obuku

Kompanija Solfins vas može obučiti za rad sa u nekom od naših softverskih rešenja u sopstvenom centru za obuku ili možemo kompletnu obuku sa instalacijom i podešavanjem sistema organizovati u vašoj kompaniji. Svi naši predavači su sertifikovani od strane kompanija Dassault Systemes i SolidCAM. 

426_authorized-training-center-solfins-srbija-4.jpg

Za više informacija odaberite vrstu obuke za koju ste zainteresovani klikom na sliku ispod.

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.