Posao u Solfinsu

O nama

Novosti

SolidWorks World skup 2016 - Solfins u Dalasu

 

SolidWorks World - jedan od najvećih skupova 3D CAD korisnika na svetu po osamnaesti put održao se od 31. januara do 3. februara u Dalasu (Teksas), okupio je više od 5000 inženjera sa svih strana sveta.

To je već veoma dobro prepoznatljivo mesto na kom se susreću najsjajniji inženjeri, dizajneri i mozgovi industrije kako bi se znanje o najskorijim inovativnim tehnologijama proširilo dalje i inspirisalo buduće generacije stručnjaka. Skup svake godine dobija na popularnosti upravo zbog svog edukacijskog, inovativnog, kreativnog, ali i revolucionarnog potencijala.

Agendu čini više od 200 tehničkih treninga i participacionih sesija što ovaj događaj čini jedinstvenim u inženjerskom svetu, među prezenterima izdvajaju se mnoge poznate ličnosti u inženjerskom, naučnom i poslovnom svetu.

Organizatori obećavaju učesnicima pomeranje granica dizajna proizvoda i inovacije u najkreativnijim smerovima. 

Kao i svake godine, deo Solfins tima prisustvuje skupu sa ciljem da usavrši svoja znanja i omogući svojim klijentima prvoklasnu podršku, obuku i konsultantske usluge za implementaciju softverskih rešenja u različitim industrijama. Na ovaj način Solfins godinama unazad omogućava stručnjacima iz Srbije da idu u korak sa vremenom i trendovima u svetu 3D CAD-a.

Za one kojima je Dalas daleko, možete pratiti prenos uživo OVDE >>

       

                                                          Malo atmosfere...                                                                                       Solfins na licu mesta

  

 

 

 

 

Najveća posećenost Solfins CAD/CAM seminara do sada!

 

 

 

Solfins seminarska CAD/CAM turneja po Srbiji je završena!  Ove godine organizovali smo čak tri besplatna CAD/CAM seminara – u Nišu, Beogradu i Kragujevcu i sva tri su naišla na odličan odziv publike.


Seminari su bili posvećeni softverskim rešenjima iz oblasti razvoja proizvoda i proizvodnih tehnologija, a želja nam je bila da se predstavimo kao inženjerski tim sposoban da se izbori sa različitim problemima u industriji uz pomoć softverskih rešenja koja nudimo.


Solfins tradicionalno organizuje ove seminare godinama unazad, no ono po čemu su se ovogodišnji izdvojili i ono čime jedini u Srbiji možemo da se pohvalimo je činjenica da su posetioci na jednom mestu dobili informacije o kompletnoj paleti kompanije Dassault Systemes – SolidWorks, ali i Catia, Enovia, Delmia, Simulia softverskim rešenjima, kao i SolidCAM softveru.


Time smo pokrili širok dijapazon potreba i intresovanja najrazličitijih kompanija – od softverskih rešenja za mašinsko i elektro projektovanje i upravljanje dokumentacijom i CNC mašinama, preko razvoja virtuelnih prototipova proizvoda i konstrukcija, kreiranja prateće tehničke dokumentacije, do integracije toka informacija između tehničkih i netehničkih sektora u firmi... Predstavili smo i zanimljivu nagradnu igru koja svim korisnicima SolidWorks ili CATIA softvera može doneti vredne nagrade.


Družili smo se, delili poklone, slušali šta posetioci imaju da kažu i već dobili ideje šta je sledeće što možemo da pružimo korisnicima CAD/CAM softvera u Srbiji.


Malo atmosfere sa seminara prenosimo vam putem fotografija u galeriji.

 

 

 

CATIA i SolidWorks zajedno kod Solfinsa!

Kompanija Solfins osnovala je sestrinsku firmu Solfins 3D Solutions, koja će se baviti implementacijom, prodajom i obukom velikog broja softverskih rešenja iz palete Dassault Systemes kompanije – CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DEXPERIENCE.  Kompanija jeste nova, a postojeći tim je pojačan sa ekspertima za CATIA rešenja.

Pristup poslu, kvalitetna podrška i zadovoljstvo klijenata će biti osnovna ideja vodilja u novoj kompaniji, kao što je to bio slučaj u staroj. Naše poznavanje industrije, iskustvo u izvođenju kompleksnih implementacija ćemo preneti na nove delatnosti. SolidWorks paleta proizvoda je i dalje naš fokus, rame uz rame sa novim rešenjima. Smatramo da veliki broj naših klijenata ima potrebu da koristi oba rešenja. U zavisnosti od tipa posla mi vam možemo pomoći da izaberete najbolje za vašu firmu.

Kroz nove proizvode i ENOVIA PLM platformu, sposobni smo da omogućimo simultani rad više timova koji koriste različite CAD softvere, kreirajući jedinstvenu specifikaciju ka proizvodnji, nabavci i ostalim sektorima u firmi. Takođe sa rešenjem ENOVIA za SolidWorks, možemo našim SolidWorks korisnicima ponuditi mnogo više opcija, od upravljanja projektima, do kompleksnog upravljanja sastavnicama i konfiguracijama proizvoda.

Na predstojećim seminarima kompanija Solfins, predstaviće viziju razvoja softverskih rešenja iz SolidWorks palete i 3DEXPERIENCE platforme na kojoj rade nove verzije CATIA, ENOVIA, DELMIA i SIMULIA rešenja. Takođe ćemo predstaviti i nove SolidWorks proizvode koji rade u okviru 3DEXPERIENCE platforme: SolidWorks Industrial Designer i SolidWorks Conceptual Designer. Posetite nas jer će seminari biti zanimljiviji nego ikada do sada!

 

 

 

SolidWorks 2016 je stigao!

Najnovija verzija SolidWorks softvera - SolidWorks 2016 donosi novo radno okruženje, nove alate i poboljšane opcije! Rad na razvoju proizvoda i dizajnu nikad nije bio lakši i brži!

Premijerno svetsko predstavljanje ove verzije softvera obaviće se u Bostonu, na Edward Kennedy institutu 22. septembra, a u Srbiji će pvi put biti predstavljen u Nišu 15. oktobra i Beogradu 28. oktobra na specijalnim seminarima koje je, kao i uvek, kompanija Solfins pripremila za vas. Datumi održavanja seminara u ostalim gradovima biće naknando objavljeni.

Požurite i prijavite se OVDE >>

Do tada, pogledajte kratke trejlere o poboljšanjima koja vas očekuju:

Povećanje produktivnosti Razvijanje površina Unapređena vizuelizacija

 

 

Unapređena kinematika u sklopovima Olakšana razmena informacija Svi alati za razvoj kompleksnih proizvoda

 

 

Unapređene simulacije i proračuni Proizvodnja bez tehničkih crteža Nove funkcionalnosti u modeliranju

 

 

 

Veliki odziv na Solfins CAD/CAM radionicu

Pogledajte kako nam je bilo...

 

 

Druga po redu dvodnevna CAD/CAM radionica, u organizaciji kompanije Solfins održana je 5. i 6. juna 2015. godine u sportsko rekreativnom kompleksu "Babe", na planini Kosmaj.

Radionici prisustvovalo skoro sto učesnika iz Srbije, od kojih je većina korisnika Solfinsovih softverskih rešenja. Razmenjivana su iskustva iz oblasti CAD/CAM softvera i tehnologije, razvoja i testiranja proizvoda i same proizvodnje.

Edukacija, obuke i predavanja koncipirana u dvadesetak odvojenih radionica obuhvatile su različite funkcionalnosti i oblasti primene SolidWorks softvera, kao i ostalih rešenja iz palete Solfinsovih proizvoda, potkrepljene konkretnim primerima i problemima iz prakse (plan i program radionice možete pogledati >> OVDE).

Pored toga, održano je i takmičenje za najbolju SolidWorks priču o tome kako se ovaj softver upotrebljava u kompanijama i pobednicima su podeljene vredne nagrade.

Inženjeri iz nekoliko desetina kompanija iz čitave zemlje i različitih privrednih grana, edukovalo se, družilo i zabavljalo, ali pre svega usavršilo i unapredilo svoja znanja, a sve u cilju efikasnije primene u svakodnevnom radu.

Ovim je CAD/CAM radionica zvanično postala tradicija kompanije Solfins, pa se može očekivati njeno organizovanje i sledeće godine.

 

 

 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.