Posao u Solfinsu

Klijenti

Gomma Line, Kragujevac

402_gomma_cnc_masina.jpg 402_gomma_projektni_biro.jpg
Izazov

Omogućiti konstrukciju alata za injekciono livenje plastike i gume.
Brz odziv na zahteve tržišta i redukcija rokova izrade alata. Uvođenje reda u sistemu izrade i distribucije tehničke dokumentacije.

Zašto Solfins i SolidWorks?
Vlasnik firme, želeo je da ima stabilnog partnera koji će obučavati i podizati nivo znanja celokupnom inženjerskom kadru kroz kvalitetnu obuku i tehničku podršku. Kao glavni razlog saradnje sa Solfinsom, menadžment Gomme ističe, su i preporuke priljateljskih firmi koje su klijenti kompanije Solfins.

Primenjeno rešenje
SolidWorks 3D CAD softver i Enterprise PDM rešenje za upravljanje dokumentacijom su omogućili timski rad sektorima konstrukcije, tehnologije i proizvodnje i nabavke. Osnovna ideja je da se konstruisani delovi i dokumentacija preuzimaju i koriste sa centralizovane lokacije i da se na bazi njih vrši ekstrakcija elektroda i pisanje tehnologije i programa za upravljanje CNC mašinama, kroz SolidCAM softver i nenadmašnu iMachining tehnologiju koja štedi vreme programiranja i skraćuje ciklusna vremena u značajnoj meri.

Inženjeri kompanije Solfins integrisali su SolidWorks Enterprise PDM sistem i informacioni (ERP) sistem u kompaniji Gomma line što kao rezultat omogućava automatizovanu nabavku elemenata konstrukcije, lansiranje tehničke, tehnološke dokumentacije i radnih naloga, kroz jedinstveno rešenje na našem tržištu koje prati celokupan životni ciklus alata koji se konstruišu u kompaniji Gomma Line. Implementirani sistem prati i kompletnu tehnologiju po tehnološkim operacijama definisanim u SolidWorks softveru, što će menadžmentu firme omogućava bolje planiranje, potpunu kontrolu procesa izrade i olakšava poštovanje rokova ka krajnjim kupcima. Veoma važan aspekat u implementaciji je i potpuna kontrola nad izmenama i automatsko ažuriranje radnih naloga i naloga za nabavku sa izmenama u konstrukciji i tehnologiji.

Gomma Line Web prezentacija
 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.