Posao u Solfinsu

SolidWorks 3D CAD

SolidWorks 3D CAD softver predstavlja sveobuhvatno rešenje za razvoj proizvoda, konstrukcija i izradu tehničke dokumentacije. Pored toga predstavlja osnovu za dalje korišćenje modela za proračun cene koštanja, izradu tehnologije, proračune i simulacije...

edrawings

eDrawings

eDrawings se besplatno distribuira uz SolidWorks, ali se može nezavisno preuzeti. eDrawings služi za razmenu podataka sa ljudima koji ne moraju imati instaliran ni jedan CAD softwer. Ako želite da vaš šef, podizvođač ili kupac odobri proizvod ili konstrukciju na kojoj ste radili, jednostavno snimite vaš rad u eDrawing format i pošaljite ga. Bez obzira da li se radi o inženjeru, menadžeru ili kupcu, svako će znati da radi sa ovim programom i moći će da pregleda vaše radove. eDrawing takođe može da se koristi i za pregled izvornih Solidworks fajlova ali se može koristiti za rad sa drugim programima, kao što su: AutoCAD, Inventor®, Pro/ENGINEER® CATIA® V5, Unigraphic/NX®, Solid Edge® 17 i CoCreate OneSpace®.

Kroz eDrawings softver se može vršiti kompletna komunikacija u vidu komentara koji se postavljaju direktno na geometriju 3D modela ili na adekvatno mesto na crtežu.


Preuzmi eDrawings >>

Preuzmi eDrawings Android aplikaciju >>

 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.