Posao u Solfinsu

Klijenti

ATM, Sevojno


Industrija: Injekciono brizganje plastične ambalaže

Izazov: Ubrzati i koordinisati proces konstrukcije i izrade alata i robotskih sistema za opsluživanje mašina za brizganje

 

Rešenje: Implementacija Catia 3Dexperience (Dassault Systemes), najsavremenije platforme za razvoj proizvoda i konstrukciju mašina i alata.

Reč je o softverskom rešenju nove generacije koje obezbeđuje korisnicima da maksimalnu pažnju posvete dizajnu i proizvodnji alata u korelaciji sa internim potrebama kompanije ali i sa potrebama klijenata kompanije.

Dodatna prednost 3DExperience platforme jeste i integracija inženjerskih i biznis softverskih alata za značajno unapređenje procesa razvoja, dizajna, proizvodnje, praćenja i kontrole, isporuke i postprodukcijskih usluga za klijente.

 

Efekti: Dugoročno pouzdano rešenje za potpunu kontrolu nad svim segmentima poslovanja, projektovanja i proizvodnje.

 

O korisniku:

ATM je porodična firma i na tržištu postoji od 1992 godine. Od nastanka kompanije bili su inovatori u industriji injekcionog brizganja uvodeći neprekidno nove tehnologije. U skladu sa tim, krajem 2016. godine odlučuju se da unaprede svoja softverska rešenja za razvoj proizvoda i alata. Uz stručnu asistenciju Solfins 3D Kompanije, zastupnika Dassault Systemes Catia softvera za Srbiju, ATM prelazi sa naprednog "Catia V5" na revolucionarno rešenje Catia softvera na 3DExperience platformi.

 

Razvoj ATM alata na Catia V5

Razvoj ATM alata na Catia 3DExperience platformi

 


 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.