Posao u Solfinsu

Klijenti

9.septembar, Čačak

277_9.septembar_masina_solidworks.jpg

Delatnost: Razvoj i proizvodnja mašina za preradu papira

 

Izazov: Omogućiti brz razvoj novih proizvoda i odziv na zahteve kupaca i tržišta. Optimizacija logistike i veze sa proizvodnjom, nabavkom i  lancem podizvođača. Podići broj proizvedenih mašina u toku godine za 30%.

 

Upotreba: Inženjeri firme Solfins, postavili su centralizovan sistem za timski rad i automatizovano označavanje dokumentacije. Centralizovana baza kupovnih i standardnih komponenti, omogućava inženjerima da brzo generišu dokumentaciju i automatski dobiju izlaznu specifikaciju za službu nabavke i tehnološku sastavnicu koja se koristi kao osnova planiranje proizvodnje ili angažovanje podizvođača. Složene mehanizme na mašinama je moguće proveriti i testirati pre izrade, što značajno ubrzava razvoj konceptualnih rešenja i eliminiše greške u proizvodnji i montaži. Kvalitetna montažna dokumentacija ubrzava proces sklapanja i skraćuje vreme isporuke. Visoko kvalitetna servisna dokumentacija sa listama rezervnih delova, predstavlja jezičak na vagi koji kupce opredeljuje da kupe mašinu, jer to predstavlja garant brzog detektovanja uzročnika kvarova i reakciju servisne službe.

Proizvodnja: Vreme proizvodnje je skraćeno povezivanjem 3D modela koji su nastali u konstrukciji sa proizvodnjom kroz SolidCAM softver, koji na bazi modela generiše upravljački kod za mašinu. Time  su eliminisane greške koje nastaju pogrešnim tumačenjem crteža ili usled grešaka u unosu koordinata na CNC mašinu. 

 

Mašine u upotrebi pre SolidWorksa

    

 

 

Mašine koje su trenutno u upotrebi konstruisane uz pomoć SolidWorks softvera

   
      

 

 

Imate slične izazove u kompaniji i potrebna su vam rešenja?

 


 

 

info@solfins.com

Tel: +381 (0)11 369 24 95

Fax: +381 (0)11 369 12 91

Povežite se sa nama

 

Kako naučiti i kupiti?

Softverska rešenja

 

©2016 Solfins d.o.o. ® Solfins. All rights reserved.